fredag 27 februari 2009

Sportlov!!

Hej alla bloggisar!
Här har vi ett underbart sportlov med vackert väder med en del snöinslag. Jag och Lillebror har varit till vår lokala skidbacke, inte många meter över havet, men den har skidlift! Vi hade en rolig dag med pulkaåkning och varm choklad och grillad korv, tyvärr är batterierna slut i den kära kameran så det blev inget fotat. :(


Träffade både nya och, kanske mest, gamla vänner där. Lillebror var sur första halvtimmen för att storebror J hade haft sönder hans bob genom att dra den bakom mopeden, men sen roade han sig för glatta livet tillsammans med kompisen A.

På stickfronten skapas det just nu mest docksockor och en och annan dockmössa.Kommit på med att det är jättekul att sticka "pynt" och dekorera de färdiga stickprojekten med! Kolla in bilderna längst ner i inlägget och döm själva!
Mitt bloggprojekt till stick-litt-kal har faktiskt börjat att födas fram under stickorna men om den får ni läsa på stick-litt-kalbloggen!! ;)


Lillasyster och hennes son E har varit hit en sväng, och drabbad som hon oxå blivit, så stickades det en hel del varv idag. Lillebror och kusin E var ute och härjade för fullt i de stora högarna som vår vän traktorn har skapat här ute på gården. Så jag och syster fick sitta skönt och lungt i gosoffan med varsina projekt!


Kan man ha det bättre??!


Ska snart över till nästa blogg och skriva mitt allra första inlägg där men först en bild!


Stickade docksockar med rosett! Tycker själv att de blev jättesöta!

Här är den tillhörande mössan med rosett fastsydd. Jättegulligt!

Allt för idag! Över och ut!//Asta

Inga kommentarer: