lördag 3 januari 2009

Lite alster och lite barnbarn och lite jul

Detta ska bli en dockfilt och är det jag just nu håller på att sticka! Mönstret är egentligen en väns, vilken jag skulle hjälpa kolla igenom detta mönster inför hennes babyfiltstickprojekt. Kollar ordentligt av mönstret med hjälp av en dockfilt! Inga stickningar får förfaras! ;)
Fler alster till dockutställningen samt till salu. Både virkat och stickat. En del med väskor andra med tossor. Den röda virkade kommer ej till sin rätt på den röda duken, hur man inte tänker del 5!

En del tidigare alster, till dockutställningen samt till salu. För den som är intresserad av att se kläderna på och lite fler alster kan klicka på zingelas place i blogglistan här till vänster!


En limefärgad virkad sommarklänning till dockutställningen i vår. Virkades i somras.Här sitter modellen Jennifer på sin snygga cykel, iförd den nystickade spetströjan och tossorna som hör till. Syns väl inte så mycket spets så en till blir det i enfärgat! ;)


Här är äldsta dottern L, mor till lille N, och mellandottern S, mor till Z som vi lyckats "fånga" på bild! Han har handen i bandage då han lyckades känna på strykjärnet när mamma S skulle fixa inför julen, lille pärla, vad mormor tycker synd om dig.


Här barnbarnet Z, som vi ej hann ta någon välkommen till mormor och morfarbild på, mycket spring i benen! Här sitter Z och äter en god bit pizza som mellanmål.

En av våra små gäster, barnbarnet N, och morfar P kramas välkommen!

Här visar Lillebror A, upp det färdiga bygget, lego city polisstation.


Lillebror och pappa P bygger med julklappslegot!

2 kommentarer:

STICKKATTEN sa...

Vilka fina dockkläder och lego bygget har en son som älskar att bygga lego och är fantasktisk duktig arr bygga efter ritningar.
Hälsningar från ett kallt norr

lina sa...

visst ser vi glade ut på bilden? haha eller inte! kunde dock svurit på att jag log när du tog bilden.... i nbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb nathani els hälsar som du kanske ser.... kram //lina