söndag 1 november 2009

Ny månad och lite alster....:)

Hej alla bloggisar i novemberrusk! Eller rättare sagt så är det riktigt grått och disigt ute idag. Kärleken tog trots det hunden med sig ut i skog och mark för att se om nån älg har hittat tillbaka hit. Enligt senaste rapporten från skogen så har de inte det...man måste nog verkligen tänka om vad gäller viltvård och älg. Det finns inte älg åt både varg, björn och människa. Vi kanske måste lägga ner älgjakten? Här iaf.
Lite ögongodis att titta på är roligare än att fundera över viltvård idag.


Ett par docksockor från ett omgjort grundmönster och mönster från klänningsmönstret fick pryda skaften, blev riktigt bra första par!
Dockan till lotteriet samt en del av kläderna hon får med sig. Klänningen och sockarna samt en pälsjacka syns förutom tröjan och mössan hon har på sig.

Omgjort mönster för att passa dockan samt att kråkan skulle ha samma mönsterstickning som klänning och sockar. Blev rätt fint om jag får säga det själv.....och det får jag! ;)



Se och häpna!!! Stort ryck har gjorts med baskern så den är äntligen klar! Bra att ha i fjälölen när jag ska städa i vinter...Jag har även fått önskningar om att sticka fler till resten av familjen så jag bör väl inom rimlig tid surfa ut på garnsidan och inskaffa mera garn.
Här hemma har lillebror blivit stor kille, hela 8 år blev han den 23 oktober så vi firade i dagrna tre! Först familjen den 23 sedan morfar,farfar och farmor och bästisarna O och I den 24. Kompisarna fick följa ut till stugan för en mysig dag vid vår stuga med lek och korvgrillning och tårtätning. Det blev en mycket rolig dag i skogen med glada barn!
Måndagen inleddes med hosta från lillebror sen har han varit sjuk hela veckan och hostar än....vi får se hur denna vecka blir......
Över och ut!!//S-G mormor azta


Inga kommentarer: