söndag 15 maj 2011

Mirakel!!

Vår älskade Bozze har kommit hem!! Eller med mycket hjälp från grannar,boende på ett visst område och oss. Vi har letat och letat och knackat dörr i det området han försvann. Efter fyra veckor får vi äntligen en obs på honom via boende i det området. Fälla sattes ut men endast ekorrar som var in i den. Så i en och en halv veckas tid är vi ofta i området och ropar och lockar men ingen Bozze! Lördagen den 7 maj så får jag äntligen komma nära honom!! Ser att han har problem med ett bakben. Han låter sig ej infångas. Tisdagskväll så ringer en och säger att de ser honom utanför sitt köksfönster så vi åker dit och efter några timmars "prat" med Bozze så kan vi äntligen fånga in honom!! Mager å eländig efter att ha varit på drift i fem och en halv vecka! Här myser Bozze med lill-husse!
Första natten hemma ligger han helt utslagen på en handduk...plutten! <3
Blev veterinärbesiktad och vet fann frakturer bakben samt framben, dessa har börja läkt ihop så ingen åtgärd. Han kan gå bra och man ser att det blir bättre och bättre. Nej....han har inte fått gå ut än....
Kärleken som modell...Sonen J´s mössa är färdig! Nu håller jag på med sonen A´s mössa!

Vill avsluta detta inlägg med att tacka alla som hjälpte till med sökandet och hämtningen av Bozze!! Ni är guld värda!!!

Över och ut!!//Azta

Inga kommentarer: