måndag 4 oktober 2010

Helgen i skogen och måndagen till stan!

Efter en måndag i Falun, lasarettbesök för lillebror, så inhandlades ytterligare en bok! Denna gång om lättvirkade plagg! Bara att gilla detta fynd för 29 kronor!! Dotter L´s basker ska inte dröja heller fast det går låååångsamt...
Barnstolen är färdig och står och väntar på barnbarn. Snygg blev den och passar perfa i vrån! Ny dyna eller rättare skrivet, nytt överdrag till dynan ska sys.
Strumpis vilar tillsammans med...
Cattiz på kökssoffan.
Helgen tillbringades i stugan med långpromisar i skog och mark. Här lillebror och Ebba.
Spanar efter Jana som är lös och springer sjövilt runt oss. Tej får "vila" i koppel, gammelgubben.
Å här kommer Jana i vild galopp över stock och sten! Under lördagen sköts en tolvtaggare för henne. Den ståtliga tjuren hade gott kunnat spatserat på marken under kommande år om det inte hade varit för att han råkat ut för nåt. Ett ben av och halva kronan avslagen, olycka?? Tjurstångning?? Fall?? Vi vet inte. Tillstånd kom från berörda myndigheter och tjuren var en saga blott. Husse stolt över unghunden som spårade den skadade tjuren.
Svamp fann vi med...gott!

Min skrivblogg har mer eller mindre övergått till att bli en bildblogg....men just för tillfället så är det kanske inte så mycket stickat och virkat utan en salig blandning och det, mina kära bloggläsare, det får ni stå ut med ett tag! ;)) Och nej, vi har inte ätit kanelbullar idag, för den som undrar. =))

Över & ut för idag //Azta

2 kommentarer:

sofie sa...

Visst blir man stolt över sina underbara djur när dom är med och fäller djur. Tessie och Aya ska vara med i olika lag, och jag hoppas att dom sköter sig fint :)

Stickglada Mormor! sa...

Sofie; Det tror jag säkert att de gör! Speciellt med så goda skyttar som bröderna! =))
Det är kul, om inte annat för husse, att hon visar tecken på att vara en jakthund iaf! Fast själv skulle jag mer uppskatta en kantarellhund! ;)))