tisdag 9 februari 2010

Lite alsterbilder!

Först ut är en stickad omlottkofta med mössa till lilla A som föddes den 31 januari! Välkommen till världen och grattis till mamma M och pappa P! Det som fattas på bilden är snoddar att knyta med samt små tofsar i mösshörnen.En f.d naken liten docka har fått sig en dress med ljusblåa hängselbyxor och en ljusblåkofta. En enkel knytmössa i vitt blev det oxå! Allt i rätstickning i mycket enkla modeller.
Bästaste Zacke´s julklappströja, julklapp 2010, har vuxit fram under stickorna så nu är det inte mycket kvar att sticka! Ute i god tid denna gång med stickklapparna! ;) Härliga färger i ett härligt garn, Carolina fantasi. Tröjan är ihopnålad med avigsidorna utåt och ärmarna ligger på.
Bästaste Inez´s julklappsdocka, julklapp 2010, är färdig! Hoppas bara att jag törs ge henne den. Dockan ser riktigt eländig ut, och om du Loppan läser detta, så ska du veta att jag önskar att jag kunde sticka dockor lika bra som du!!
Sitta kan hon oxå....
En liten sjömansklänning har den oxå fått...här ser ni baksidan av underverket! Vet inte varför detta blir understruket men det kommer jag väl på småningom. Här har det snöat hela dagen och jag tror inte vi får plats med så mycket mer snö nu....Datumet på fotona är fel...brydde mig inte om att sätta datumet rätt när jag satt i batterierna. Eftersom diggisen slukar batteri så plockar jag ur dem efter varje avslutad fotostund. Datumet ska vara dagens och klockslaget ska vara...nyss!! 15.00 ca
Nä, över och ut!//Asta

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha - dockan blev mycket finare än min tycker jag!! Min kan ju inte sitta ens... Kram Loppis

Stickglada Mormor! sa...

Hellre rejäl som din docka än en som kan sitta och ser skräckinjagande ut!! Slår vad om att Inez kommer att skricka i högan sky när hon ser denna makabra sak..!
Kramen

Anna sa...

oj, redan julklappar, vad duktigt :) man borde ju börja nu! :)

vilken fin omlottkofta oxå! :)

jag har nyligen startat min blogg, kika gärna in!

hälsningar Anna

Stickglada Mormor! sa...

Anna; jag är nog mest lat och vet om mig själv att jag blir inte klar i tid om jag väntar till längre fram! ;) sen är det ganska många som ska få nåt stickat/virkat i julklapp.
Tack, jag ska absolut titta in på din blogg!
Hälsar Azta