fredag 15 maj 2009

Vår senaste familjemedlem kommer här!

Här är vår lilla tik, Jana! Hon har hittills inte gjort oss besvikna, en underbar liten dam! Lugn och så trygg i sig själv.

Första bilden!!
De är tagna i Åmsele. Jana är ute med sina syskon och mamma i hundgården.

Efter några timmars prat och mat så bär det av hemåt. När bilden tas har vi åkt i ca en och en halv timme. Det fanns fortfarande snö och is kvar på sina ställen! Brrr, då ändes det extra skönt att få komma neråt Dalarna igen! ;)


Janas första rast! Hon hade sovit hela tiden. Det här med att åka bil var riktigt en bagatell, tyckte hon. Inga som helst problem! Hon sov, åt och mådde gott hela vägen. Då var det värre för chafförerna....! :P
Fortfarande mys i skogen under den första rasten.

Husse och Jana! Och en bit av lillhusse J, som oxå hjälpte till med körningen.



Det hela får avslutas med ett foto taget genom rutan. Tycker det blev så fint! Vi kom inte hem förrän klockan var halv fyra på morgonen. Vi turades om att köra och sova.
Det har varit en trevlig första vecka med Jana. De två äldre hundarna har accepterat henne och funkar bra tillsammans. Jana har varit med husse på jobbet tills lill-husse J kommit hem på em då han har tagit över. Det är som om man har bebis verkligen, igen. Hon är otroligt lugn och fin. Då är unghunden Birk mycket mer busig!
Imorgon, lördag, ska vi ut till skogs med alla hundarna och söner, nä, inte den äldsta! Han kör hellre bil än är i skogen med oss.
Vi tänkte att vi skulle sova i vår stuga tills på söndagen.
Det ska bli så skönt!!
Nä, över och ut!//Asta
Jo, visst kommer stickningen med!!

1 kommentar:

Pia sa...

Tänk att man kan vara så himla söööööt! Ha en fin lördag!