onsdag 8 februari 2012

Hundarna Jana, Ebba och...Izza!

 Älskade Jana, 3 år nu i vår, har lyckats rulla ihop sig på en liten kudde ;) iofs inte så konstigt att hon klarar det, hon är i mitt tycke lite för mager.
 Vår kära "hundkatt" Ebba, 2 år till midsommar! Har ett bevakningspass i "sitt" fönster. Här kan man ha bra överblick av närområdet.
 Vårt nästa tillskott här på Södergården! En liten tjej som heter Izza och på bilden blott fyra veckor gammal. Vi har varit dit och hälsat på henne för än är hon för ung för att flytta. Blandning av Hälleforsare och gråhund
Sist men inte minst; fönsterremsan är färdig virkad och nästa på gång! Tycker själv att den blev rätt fin. Ska nu, förhoppningsvis, virka fler fast i andra färger så man kan matcha med gardinerna.


På stickorna sitter just nu början till en hundtröja i Navia garn. Naturligtvis är det fryslorten Ebba som ska ha den =) Så för tillfället är det två heta projekt på gång i gosoffan; fönsterremsan och hundtröjan. Jag känner mig verkligen kreativ så att endast ha två projekt känns för lite....Ska nog bli lite dockkläder med vad det lider...=) Höll på att glömma! Klicka gärna på bilderna i min blogg då blir de större och det är lättare att se! ;))

Allt för nu! Kramizar från ett milt Dalarna & Azta

Inga kommentarer: