fredag 30 december 2011

Snart slut på år 2011!

 God Jul i lite efterskott önskar jag och denna söta luvtomte ;)
 Mitt senaste bokfynd1 Näe, inte tradera denna gång utan akademiska bokhandeln! Har redan börjat sticka ett projekt ur den :)
 En bebiströja i minsta storleken åt en av min yngsta dotters assistenter som ska ha barn i april 2012. Här testtröja i gult garn men tröjan ska stickas i marks & kattens eco, se bild ovan, i ljusgrått.
 Hittade dessa två dockklädesböcker ute på nätet! Superglad över dem. Gillar verkligen författarinnan! Norska beskrivningar men det är lätt att förstå dem. Har stickat norska i många år nu.
 En tröja och mössa jag stickat ur den ena boken. De tillhör Inez julklappsdocka.
 En doft av hyacint och julen är fullkomlig!
Två andra böcker om handarbete som man inte kan vara utan....
Skäms gör jag att jag inte haft stunder över för min blogg men jag har jobbat mycket och gått på kurs där emellan. Knappast  går att ursäkta tidsbristen med snöskottning iaf....Vi har barmark här till hönsens stora förtjusning! Under julen var hela barnaskaran här med respektive och barn. Det var mycket nöje för mormor och morfar att få umgås med barnbarnen! Tomten kom som sig bör och frågade om det fanns några snälla barn hos oss? Då svarar minsta barnbarnet mycket bestämt; "Nej"! Haha, vilken sötnos! Klappar fick de alla och kvällen avslutades med de vuxnas julklappsspel. Mycket skratt och glädje där med. En av de bättre jularna har alltså avklarats! Imorgon är det nyårsafton och det känns som om detta år har rusat iväg. Jag och kärleken fick en underbar och omtänksam julklapp av våra barn med familjer! Ett dygn på hotell med allt vad det innebär samt en lyxig middag för två! Kan lova att det blev glädjetårar från både min och kärlekens sida! Tack, älskade barn med familjer!!  Nej, nu är det lite pyssel här att göra! Imorgon kommer näst yngsta sonen med flickvän hit på nyårssupé, ska bli skoj!

Gott Nytt Handarbetsår på Er alla!!!

Kramar från Azta

Inga kommentarer: