onsdag 16 februari 2011

Det snöar å snöar å snöar..

Ja, även idag snöar det!
Inte så att det är tjockt av flingor i luften utan mer som ett stilla sommarregn....likafullt så fyller den på drivorna och lägger ett allt tjockare täcke på de "plogade" vägarna. Riksvägen krymper och blir smalare dag för dag. Det är med fara för vårt eget liv att gå efter den! Fort bör man hoppa upp i snövallen på kanten när lastbilarna dundrar förbi. Med ryggen vänd utåt vägen drar det inte så kallt och man minimerar risken att få kall snö yrandes i ansiktet! Risken att fortsätta gå längs vägen när en lastbil kommer innebär att är du inte tillräcklig tung så kan du dras med av draget när den passerar så man hoppar gladeligen upp i djup, kall snö för att undvika dem.
Det värsta med riksvägen är att man inte har något val mer än gå där om man ska antingen till busshållplatsen eller till närmsta småväg för promenad. Ja, det blev en liten lång parentes om vintersnö! :)

I takt med att det blir ljusare ute längre så har mina känslor för målari här hemma ökat! Så nu har jag börjat med det planerade arbetet i vardagsrummet, och det kan jag säga med gott samvete, det blir bra!
Fondväggtapeten är inte funnen än men allt förberedande jobb är igång.

Jo, jag stickar ett par varv då och då men nu går det liite trögt! Hoppas inspirationen återkommer innan vintern släpper sitt grepp så jag hinner klar alla mössor och muddar som är beställda...iofs så med denna rikliga snönederbörd så lär det inte bli nåt problem. Vintern ligger väl kvar till midsommar! Haha, nej riktigt så illa hoppas jag inte att det blir!

Jag älskar vintern och det fantastiska fina vita täcke hela landskapet sveps in i!!

Över och ut!!// Från snötokiga Azta

P.s. kom ihåg snabbkommentarerna eller skriv nåt riktigt långt och roligt i en vanlig kommentar! ;))

Inga kommentarer: