lördag 3 oktober 2009

Lite bilder på saker jag pysslat med på senaste tiden...

Jag har sticka massor med barbiekläder, främst till barbies barn, Kelly/Shelly. Det blev ett helt gäng klänningar till de små dockorna. Jag har oxå verkligen försökt att lägga ner lite kvalitetstid på min basker för det börjar bli kallt ute...Min basker av dragspelsmodell....färgerna ser ni på bilden samt hur långt jag kommit på den....;P
Lilla Inez julklappsdocka har fått rosa hängselbyxor samt en rosa och vit klänning...här syns klänningen som är stickad från ett gammalt mönster..

...och här syns byxorna...nä, inga knappar än!


Ett gäng små klänningar till den lilla Kellydockan som är ca 12 cm lång (eller snarare kort!)
Eget ihopknopat mönster som kan fås via mail för den som är intresserad, finns i två varianter hittills.Fru Barbie och ett barn i matchande klänningar...kan de passa på höstfester här framöver, tro?
För övrigt här hemma så har vi haft 50 årskalas som blev väldigt lyckat, god mat och trevliga gäster! I dag har vi varit på dop för lilla A som var så duktig genom hela dopet.
Jag har även haft förmånen att syta mina söta, goda små barnbarn under flera dagar!
Nu över och ut! Ha det godis alla tappra bloggläsare!! //Azta


4 kommentarer:

Anonym sa...

fint, bra att du uppdaterar. kram puss sara

Astrid sa...

Tack!
Jag har inte heller nån riktig virklust. Det bästa är att de här djuren är stickade. Kolla den här länken så förstår du min leksaksiver =)
http://www.alandart.co.uk/pages/products
Jag tycker om dina arbeten också! Och dina fåglar. Skulle gärna också ha såna men samvetet säger att jag måste vara hemma mer isf =)

Sofie sa...

Det va jättekul på kalaset och jag hoppas att min kökstjänst är godkänd?:D Bra att du uppdaterar så jag får något att läsa och du är så duktig på att virka/sticka! Tänk om mamma kunde vara lika bra:P

stickgalen! sa...

Tack söta Sofie!
Vi är så tacksamma för din kökstjänst och det klart att det var godkänt tom MVG! Det står en annons i sista Vansbrobladet där P, speciellt tackar markpersonalen!
Visst kan väl mamma sticka!!?? Hon e nog bara lite rostig i fingrarna än...haha, kul att du tycker att jag är duktig! Det värmer vettu!
Kramis från moster