onsdag 12 oktober 2011

Oj,oj vad tiden går....

Börjar detta inlägg med mitt senaste traderafynd! =) Superfin mönsterbok med mycket inspiration!
Mina två senaste bokköp....vantar och sockor kan man inte få för mycket av varken i bokform eller i garnform =)
Muddpåsen blir trindare....tar dock mycket längre tid än jag vill.....
Provat att sticka sockor på två stickor enligt mönster i hemmets Journal....funkade bra! Nu skulle man bara ha mer tid att träna på att sticka sockor på två stickor...
Tre vackra unghöns från tio-kullen ute på promenad.
Fler ur tio-kullen mår gott ute.
Tofslan och hennes nio-kull.
Vackra hönor och, mest, tuppar i Tofslans nio-kull.
Nio-kullen och några ur tio-kullen och en ur tre-kullen =)Tiden har sprungit iväg medans hösten smugit sig på. Vi har plockat både lingon och svamp, jobbat och slitit, bytt fönster på övre boplan och det bästa av allt, varit på mellandotterns bröllop, de var så fina!! Ska sätta in nån bild sen från bröllopet. Just idag är min syster inne på BB för att få barn nummer sex.....Ska bli spännande att se vad som gömt sig där inne i 42 veckor... Jag har jobbat och kärleken är ute i skogen på älgjakt med två av sönerna. Vår lille kille går i skolan för detta år var det inget älglov. Tycker inte att det gör så mycket för han kan vara med på helgjakt om han vill istället.
Vi har gjort i ordning det nya hönshuset och det ser ut som om hönsen trivs bra där. Ebba är här hos oss då hennes mattes permo har brutit ihop och är på service. Nyss plockade jag bort en fästing på Ebba.....eller om det var en älglus....törs inte säga riktigt vad det var...äcklig var den iaf!!!

Näe, över och ut med hopp om snar återkomst!//Azta