onsdag 15 februari 2012

Ebbas nya tröja =)

 Ebbas nya tröja är stickad av Navia garnet i grått...exakt efter stickreceptet! Nu blir det endast färdigt projektbilder för den gick fort och lätt och var himla skoj att sticka...ingen tid att fota under stickningens gång alltså! =)
 Bruden själv poserar stolt med sin nya stiliga tröja!
 Men det finns fler som vill vara med...Jana och Cattiz gör allt för att hamna på bild!
 Puss på dig! Vad fin du blev, tycker kanske Jana.
 Barbiekläder skall stickas och ja, jag kunde inte låta bli att köpa en del små, små nystan oxå...;))
 Familjen har hunnit med att gnida omkring i skidspåret oxå...underbart var det! Vovvarna är naturligtvis oxå med och "skidar"!
 Fina Jana!
Blev två av säkert tio bilder som gick att använda! På de flesta syntes bara en svans eller en baktass...

Idag är det underbart väder ute...solen skiner från klarblå himmel och enda abret är att det blåser rätt friskt....Jag virkar och stickar om vart annat men fönsterremsa nr 2 har fått vila lite i samband med hundtröjestickandet...

Allt för nu och med hopp om snart återkomst!//Azta//

onsdag 8 februari 2012

Hundarna Jana, Ebba och...Izza!

 Älskade Jana, 3 år nu i vår, har lyckats rulla ihop sig på en liten kudde ;) iofs inte så konstigt att hon klarar det, hon är i mitt tycke lite för mager.
 Vår kära "hundkatt" Ebba, 2 år till midsommar! Har ett bevakningspass i "sitt" fönster. Här kan man ha bra överblick av närområdet.
 Vårt nästa tillskott här på Södergården! En liten tjej som heter Izza och på bilden blott fyra veckor gammal. Vi har varit dit och hälsat på henne för än är hon för ung för att flytta. Blandning av Hälleforsare och gråhund
Sist men inte minst; fönsterremsan är färdig virkad och nästa på gång! Tycker själv att den blev rätt fin. Ska nu, förhoppningsvis, virka fler fast i andra färger så man kan matcha med gardinerna.


På stickorna sitter just nu början till en hundtröja i Navia garn. Naturligtvis är det fryslorten Ebba som ska ha den =) Så för tillfället är det två heta projekt på gång i gosoffan; fönsterremsan och hundtröjan. Jag känner mig verkligen kreativ så att endast ha två projekt känns för lite....Ska nog bli lite dockkläder med vad det lider...=) Höll på att glömma! Klicka gärna på bilderna i min blogg då blir de större och det är lättare att se! ;))

Allt för nu! Kramizar från ett milt Dalarna & Azta