onsdag 27 juli 2011

På resande fot.

Så här fin blev lilla I när hon tog på sig boleron som jag har stickat! Vi var ner på två års kalas under dagarna två.
Jana och lilla I fann varandra! Här delar de barn och hundligt på jordgubbar =)
Alldeles här i närheten blir det bröllop om några veckor för min dotter och hennes kärlek! Mycket vacker natur! Hoppas att vädret blir underbart när bröllopet ska gä av stapeln. Vi hade två underbara dagar utan stress tillsammans med dottern och hennes familj.

Över och ut!!//Azta

onsdag 13 juli 2011

Jag blir så glad!

En välkomstbukett i kruka som står på vår trapp.
Inez 2 års present.....En docka med lite stickade kläder till. Fler finns i påsen bredvid =)
Den omtalade boleron som äntligen är på bild! Här ännu inte ihopsydd och med beskrivningen bredvid. Mönstret är taget ur en tidning, Allers, tror jag det var.
Lillebror får leka modell....;)
Muddar i början......
Lite tygstuvar som ska bli dockvagnsinteriör..dvs lakan,täcke och kudde...några omgångar för säkerhets skull.
Duk efter älskade mormor A.....50-tal!!
Vad kan man säga?! Bor man i Dalarna så gör man =) Blivande kuddar till "snart" nya soffan...
Här en bild på våra tre "livräddade" kycklingar! Från början sex stycken men mamma höna var elak på dem så vi fick ta in de vi kunde för omsorg. tre av dem dog under sin bryska moders omsorg ;(. På bilden ser vi Tottelina, längst fram, Gullfina, bakom till höger och sist men inte minst, Totte till vänster :) Vackra och väldigt sällskapliga små dunbollar!

Ni förstår säkert av mitt bildrika inlägg att kameran är återfunnen!! Vill inte dra en tråkig historia så ni får blott nöja er med att den kommit till rätta! Puh, jag är såå lättad!!
Jag och Kärleken "firade" femton år av nöje tillsammans! Ha, skojade bara =) Det har varit både det ena och det andra men vår kärlek har klarat alla hinder! Tror vi varit "osams" en gång på alla dessa år...Han är bäst!

Över och ut!!//Glada & galna Azta

söndag 10 juli 2011

Attans!!

Jag blir tokig! Min kamera är borta!!! Det känns så frustrerande! Jag håller på med en bolero till lilla I som fyller två år snart och jag vill så gärna visa den här men men....Jag hoppas verkligen att jag hittar den snart! Boleron är iaf stickad i rosa lite tjockare garn med en blomranka på ryggen.
Hittade mönstret i en Allers.

Annars så har jag jobbat en del och det känns bra, både för kroppen,själen och plånboken =)
Stickar också på med muddarna som ska bli klara tills i höst. Lite enformigt känns det att göra likadana hela tiden...Jag är egentligen för otålig för att sticka samma hela tiden! Helst ska det vara lite invecklade mönster som jag måste figurera ut hur jag ska göra för att jag ska tycka att det är riktigt kul.

I dag har jag hjälpt till på bingo här i vår lilla by. Man får några bongar som tack för hjälpen och det är kul att spela lite....men inte kul när man inte vinner känner jag...

Annars så är det riktigt sommarväder ute med en hel del plus grader på termometern..

Över och ut!//Azta