onsdag 23 september 2009

Grattis på 50-årsdagen!


Hipp hurra för min bättre hälft som fyller 50 år idag!


En härlig dag för en härlig man med solsken och värme ute. Barn och barnbarn dyker upp här under em för att fira!


Över och ut!//Azta


fredag 11 september 2009

Färdig!.....

......eller snarare nästan klar...ska sy ärm- och sidosöm samt virka runt halsöppning och framkanterna...och sy i knappar! Nu hoppas jag verkligen att Inez kan ha den och att ärmarna är lagomt långa/korta! Vi får ta en bild när hon provar den och lägga in så får även ni se!
En irriterande sak är att de hade skarvat garnet så att randningen blev hur dum som helst på ena framstycket! Så då fick ärmarna bli som de blev också...hade endast tre härvor av garnet fresco och det lilla som blev över räcker nog till virkningen hoppas jag! Storleken på koftan är 6 månader.
Över och ut!///Asta

torsdag 10 september 2009

Inez kofta...och ankor! ;)

Här kommer lite bilder på koftan som Inez ska få...den första hoodkoftan blev lite kort i ärmarna så jag stickar en ny åt henne....


Tänker på jordgubbar, vanilj och smultron....

Jag gjorde fel på de första framstyckena så här är det andra försöket!Dockskåpet dottern L var snäll att ordna till mig har fått lite mer inventarier!


Det är så vackert väder ute i dag!
Det tycker även ankorna som är ute på promenad!
Klicka gärna på bilderna för att se dem ännu bättre! Nu ska jag ta Jana i koppel och gå ut på en promenad i det sköna vädret!
Över och ut!!//Asta

söndag 6 september 2009

Lite mer alsterbilder...

Hej alla bloggisar!
Här kommer några bilder på en del stickat och en av mina dahlior. Alla dahlior blommar så det står härliga till med olika färger och former men jag valde den som blommar minst och är minst...Haha, så typiskt mig.
Annars stickas det diskslarvor och efter det ska jag sätta igång med en kofta till Inez...hennes babykofta blev lite kort i ärmarna för hon är lång den tjejen!!


Först en bild på en av mina dahlior som blommar med vackra blommor...
Sedan ett par bilder på en dockparad...Inez julklappsdocka har fått en hoodtröja, Nathaniels docka har fått klänning och mössa efter eget mönster och sist och minst, den truttiga minibabien har fått en mössa till sin klänning även den efter eget mönster.

Från en annan vinkel...;P
Över och ut från ett grått dalarna...//Asta